Drie edelstenen tegen angst

Drie edelstenen tegen angst

Angst is altijd een slechte raadgever. Het brengt vervelende gevoelens met zich mee en belemmert je mogelijk in de keuzes die je wilt maken. Edelstenen tegen angst zijn dan een goede ondersteuning. Je draagt ze eenvoudig met je mee in de vorm van een sieraad. Je ervaart meer rust en kunt angstgevoelens eenvoudiger naar de achtergrond verwijzen.

Angst kan worden veroorzaakt door verschillende factoren. Denk aan vervelende situaties uit het verleden, een trauma of fobie. Hieronder hebben we drie edelstenen tegen angst voor je uitgelicht. Zo kun je zelf bepalen welke steen het beste bij je past. Dat kan bergkristal zijn, maar natuurlijk ook larimar of labradoriet.

Edelsteen bij angst: stenen met een rustgevende en zuiverende werking

Angst kan op de meest uiteenlopende momenten de kop op steken. Je voelt je opgejaagd en onaangenaam. Angst kan je belemmeren in wie je werkelijk wilt zijn én wilt doen. Je laat je leiden door angstgevoelens, waardoor jouw wereldje steeds kleiner wordt. Edelstenen tegen angst voorzien je van de bescherming die je nodig hebt. Ze hebben een zuiverende en stimulerende werking, waardoor gevoelens van angst een minder belangrijke rol spelen.

In deze blog hebben we de drie beste edelstenen tegen angstgevoelens voor je uitgelicht.

Bergkristal

Als je regelmatig last hebt van angstgevoelens, dan is bergkristal een geschikte edelsteen. Je draagt deze steen als sieraad. Bijvoorbeeld als hanger aan een ketting of in de vorm van een ring. Bergkristal werkt helend en heeft een intense energetische werking. Ze brengt je mentaal in balans en zuivert de chakra’s. Daardoor ben je in staat tot het nemen van goede beslissingen, zonder dat jij je daarbij laat leiden door angst. Bergkristal is een edelsteen die gebruikt kan worden bij angst, maar werkt ook pijnstillend en verkwikkend.

Labradoriet

Angst wordt in veel gevallen veroorzaakt door negatieve invloeden van buitenaf. Dat kunnen karakters van mensen zijn, maar ook energieën en entiteiten. Edelstenen tegen angst, zoals labradoriet, zorgen ervoor dat deze negativiteit op afstand wordt gehouden. In plaats daarvan trekt labradoriet positiviteit naar zich toe. Deze edelsteen draag je bij angst om je nek, vinger of pols en vormt daar een natuurlijk schild. Je leeft meer in het hier en nu, bent beter in staat om te vertrouwen op je intuïtie. Ervaar je angstgevoelens omdat je hoogsensitief (HSP) bent? Ook dan is labradoriet een helende edelsteen.

Larimar

Ook Larimar is een edelsteen (of eigenlijk mineraal) dat angstgevoelens kan reduceren. Draag larimar in de vorm van oorbellen, een hanger aan een ketting of een ring. Larimar beschermt bij angst en stress gerelateerde klachten. Zowel mentaal als emotioneel geeft dit mineraal rust en balans. De helderheid die je ervaart door het dragen van larimar, zorgt ervoor dat je angst kunt weren en uitschakelen. Daarnaast helpt deze edelsteen je ook bij het maken van een diepere verbinding met je intuïtie en “zijn”. Larimar stimuleert daarnaast het zelf genezend vermogen van het lichaam en werkt pijnverlichtend.

Edelsteen sieraden dragen tegen angsten

Het dragen van sieraden met edelstenen tegen angst kan op allerlei manieren. Je kunt kiezen voor oorbellen, kettingen met hangers of ringen. Ook armbanden met bergkristal of larimar beschermen je tegen angstgevoelens. Deze edelstenen blokkeren negatieve energieën, zuiveren je chakra en verbeteren jouw intuïtieve vermogen. Je maakt betere beslissingen omdat jij je niet meer laat beïnvloeden door negatieve gedachten. Het volledige assortiment sieraden met edelstenen tegen angst vind je in onze webshop.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Verbind met de natuur

Ontdek de schoonheid van de natuur met Zenvya. Zenvya is het sieradenmerk voor echte edelstenen, verwerkt in prachtige edelsteen sieraden.

Onze sieraden zijn meer dan alleen decoratieve stukken; ze zijn een uiting van verbondenheid met de natuurlijke wereld en een herinnering aan de kracht die in ons allen schuilt. Ontdek de magie van edelstenen bij Zenvya en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van de natuur.

Ontdek Zenvya