Drie edelstenen tegen depressie

Heb je last van depressieve gevoelens of zit je even niet lekker in je vel en voel je je neerslachtig? Ben je misschien op zoek naar een edelsteen die helpt bij depressieve gevoelens? Dan kun je in deze blog lezen welke edelstenen kunnen ondersteunen bij negatieve gevoelens of neerslachtigheid. 

Gevoelens van eenzaamheid, vermoeidheid en verdriet kunnen ichaam en geest helemaal uit balans brengen. Wanneer dit soort gevoelens een lange tijd aanhouden, kun je te maken krijgen met een depressie. Belangrijk om te weten is dat edelstenen geen vervanging bieden voor een medische behandeling. Edelstenen kunnen je wel ondersteunen, gebruik de edelstenen daarom in combinatie met een professionele behandeling. 

Drie edelstenen tegen depressie

Er zijn verschillende edelstenen voor negatieve gevoelens die jou kunnen ondersteunen. Het onderstaande lijstje bestaat uit edelstenenstenen die ik jou persoonlijk aanraad. Tevens vind je deze stenen ook aan in onze webshop. Mocht je nog niet zoveel ervaring hebben met stenen dan adviseer ik je om met een kleine edelsteen, armband of hanger te starten. Je mag ons ook altijd even mailen.

Zonnesteen

De zonnesteen is perzikoranje-roze van kleur met een prachtige glinstering in de steen. Zonnesteen geeft lichaam en geest een subtiele energie en stimuleert optimisme. De edelsteen wordt dan ook veel gedragen bij winterdepressies. Doordat het korter licht is en vaker grauw, voelen mensen zich meer somber in de winter en ontstaat er een winterdepressie. De zonnesteen is een krachtig hulpmiddel om vreugde en andere positieve gevoelens in je leven te gaan brengen. Ze hebben een sterke zonne-energie en ze weergeven de warmte, kracht en openheid van de zon in zich. Ook helpt de zonnesteen bij het reduceren van stress.

Amethist

Amethist is een hele fijne steen tegen verdriet en depressieve gevoelens omdat het je helpt om negatieve energie om te zetten in positieve energie. De edelsteen geneest op een diepgaand niveau, vooral op het gebied van pijn die emotioneel gerelateerd zijn. Amethist ondersteunt het lichaam bij het helen van de geest van alle negatieve emoties, gevoelens van stress en angsten. De helende eigenschappen van de Amethist helpen het energieveld van je lichaam te ontdoen van alle negatieve energieën en invloeden.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde, maar ook zeer ondersteunend voor mensen die te maken hebben met depressieve of negatieve gevoelens. Heb je bijvoorbeeld pijn uit het verleden en heb je dat nog niet verwerkt? Dan kan deze steen je energetisch ondersteunen om hiermee om te gaan. Het kan je ook helpen om vergeving te vinden en pijn los te gaan laten. Deze rozenkwarts brengt verzachtende en helende energie in het Hartchakra en helpt je zacht voor jezelf te zijn en zelfliefde te ontwikkelen. Draag een rozenkwarts hanger over het hartchakra voor een effectieve genezing.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd