Zwarte magie. Wat is dat?

Zwarte magie. Wat is dat?

Wat is Zwarte Magie precies en hoe ga je er het beste mee om? Zwarte magie is in grote lijnen het omzetten van energie in iets wat jezelf of andere kan beïnvloeden op een negatieve manier. Naast zwarte magie heb je ook witte magie. Het grootste verschil tussen deze twee vormen van energie is dat er bij zwarte magie geen rekening wordt gehouden met de effecten op de mensen die het toegediend krijgen. 

 

De geschiedenis van de zwarte magie

Laten we eens terug in de tijd gaan. Welke geschiedenis zit er achter zwarte magie? Zwarte magie werd altijd al gezien als een manier om schade en soms zelfs de dood toe te brengen aan andere mensen. Door de eeuwen heen wordt er jacht gemaakt op de magiërs en heksen die deze manier van kracht beheersen. Vandaag de dag wordt er nog steeds jacht gemaakt op deze magiërs en heksen. In meerdere landen zijn al wetten gemaakt die het mogelijke maken om deze mensen te vervolgen. 

Zwarte magie en witte magie

Je hebt grofweg twee soorten magie. Zwarte magie en witte magie. Wat zijn de verschillende tussen deze twee vormen van magie? We leggen het hieronder aan je uit:

Witte magie

Iemand die witte magie beoefent gebruikt deze magie op een positieve manier. Hij of zij helpt er andere mensen mee. Ook kan hij of zij er dieren mee helpen en de natuur mee redden. Witte energie wordt dus op een positieve manier ingezet. 

Zwarte magie

Zwarte magie wordt daarentegen gebruikt om de persoon die het beoefent te helpen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met andere mensen. De mensen die het beoefenen maken er misbruik van om zichzelf omhoog te werken. 

Slachtoffer worden van zwarte magie

Je kunt zelf slachtoffer worden van zwarte magie. Dit is uiteraard niet prettig. Er wordt misbruik van je gemaakt. Hoe kom je hierachter? Welke symptomen merk je? Die zullen we hieronder kort omschrijven:

 • Buikpijn en misselijkheid;
 • Vermoeidheid en gebrek aan energie;
 • Slecht slapen en nachtmerries;
 • Hyperventilatie;
 • Depressie en zelfmoordgedachten.

Wat is de oplossing?

Als je slachtoffer bent geworden van zwarte magie, wat moet je dan doen? Wat is de oplossing? Hoe kun je genezen? Allereerst is het belangrijk om inzicht in de situatie te krijgen. Hoeveel van de bovenstaande symptomen heb jij en denk je dat je bent getroffen door zwarte magie? Je kunt hiervoor altijd professionele hulp inschakelen. 

Vervolgens zijn er een aantal stappen die je kunt ondernemen om de zwarte magie de baas te zijn. Deze stappen zullen we hieronder met je doorlopen:

Kruiden

Er zijn een aantal kruiden die je kunnen helpen/genezen van zwarte magie. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Kamille;
 • Laurier;
 • Oregano;
 • Acacia;
 • Aloë;
 • Dille.

Je kunt deze kruiden drogen en rondom je huis verspreiden. Het verjaagd geesten en de kracht van de zwarte magie. 

Edelstenen

Edelstenen zijn een prachtige manier van genezing als je slachtoffer bent geworden van zwarte magie. Deze edelstenen heb je in allerlei soorten en maten: Labradoriet, Toermalijn en Amazoniet. De edelstenen beschikken over verschillende krachten die je kunnen helpen bij de genezing van zwarte magie. Denk hierbij aan: positiviteit, kracht, energie, bescherming en liefde. 

Terug naar blog

Ontdek Zenvya