Edelsteen voor moederdag

Edelsteen voor moederdag

Moederdag, dé dag om jouw lieve mama of jezelf als moeder in het zonnetje te zetten. Een edelsteen of edelsteen sieraad is altijd een persoonlijk cadeau om te geven. Met de verschillende betekenis en werking van iedere steen wens je de ander altijd iets moois toe. Maar welke edelstenen zijn geschikt voor moederdag? Wij hebben drie edelstenen voor jou uitgekozen die perfect passen bij deze feestdag.

Regenboog Maansteen

Dit is de steen die in verbinding met het vrouwelijke in ons. Ze is zeer geliefd door haar witte kleur, met blauwe glans. Het is de steen voor een nieuw begin!

Regenboog Maansteen heeft een beschermende werking, waardoor je meer positiviteit kunt ervaren. Regenboog Maansteen is een steen die je vrouwelijke krachten versterkt en je aanzet om op je gevoel te leren vertrouwen, waardoor je klaar bent voor een nieuw begin.

Tijgeroog

Tijgeroog werkt beschermend, aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt voorspoed, geluk en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. De steen maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Hierdoor is het een goede steen om te dragen bij studie, examens en praktische projecten. Tijgeroog werkt ondersteunend bij angst, fobieën, nachtmerries en overprikkeling.

Amethist

Ontdek de schitterende en zeer geliefde edelsteen amethist. Amethist is een paarse edelsteen en de bekendste steen uit de kwartsgroep. Amethist staat voor bescherming en zuivering. De steen bevordert zelfinzicht en helpt om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. De steen helpt om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen, waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. 

Tip: We hebben een speciale Moederdag aanbieding! Ontdek de sieraden hier.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.