Betaalmethodes

Tijdens het bestellen van items in de Zenvya online winkel kun je gebruik maken van de volgende betaalwijzen:

 • Creditcard en betaalkaart (VISA, Mastercard, AMEX, Maestro)
  Voor deze betaalmethode is een geldige creditcard of betaalkaart nodig. Wij behouden ons het recht voor om de geldigheid van de kaart te controleren. Het bedrag wordt op je kaart gereserveerd en na verzending van de goederen afgeschreven.
 • PayPal
  Voor deze betaalwijze heb je een PayPal-account nodig waarop je tijdens de betalingsprocedure kunt inloggen. Heb je nog geen PayPal-account, ga dan naar hun website en maak gratis een account aan.
 • iDEAL
  Kies je voor iDEAL dan betaal je direct voor je bestelling via online bankieren.
 • Zenvya cadeaubon
  Je kunt je bestelling geheel of gedeeltelijk met je Zenvya cadeaubon betalen. Als het saldo op je cadeaubon hoger is dan het bestelbedrag, wordt het saldo op je cadeaubon automatisch aangepast.
 • Klarna factuur
  Deze betaaldienst wordt aangeboden in samenwerking met Klarna Bank AB. De betalingstermijn is 14 dagen vanaf verzending van de items.
  Klarna factuur is alleen beschikbaar bij een positieve kredietbeoordeling. Tijdens de bestelprocedure worden je persoonlijke gegevens naar Klarna gestuurd voor een adres- en kredietcontrole. Wij kunnen je alleen de beschikbare betaalwijzen aanbieden op basis van het resultaat van deze kredietcontrole. Algemene informatie over Klarna en de gebruiksvoorwaarden vind je op KLARNA.COM. Als je voor deze betaalwijze kiest, ga je rechtstreeks met Klarna een overeenkomst aan waarop de ALGEMENE VOORWAARDEN en het PRIVACYBELEID van Klarna factuur van toepassing zijn. Ben je het niet eens met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid, kies dan een andere betaalwijze.

Om de veiligheid te waarborgen en fraude te voorkomen worden alle betalingen gevalideerd en goedgekeurd door zowel de kaartverstrekker/betalingsprovider als onszelf. Wij behouden ons het recht voor om een bepaalde betaalwijze te weigeren en/of te verwijzen naar een andere betaalwijze, afhankelijk van de omstandigheden.