Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Gold Plated

Het voordeel van gold plated sieraden is dat ze beter betaalbaar zijn dan echt gouden sieraden. Gold plated sieraden zijn voorzien van een verguld laagje goud. De vergulde laag, is een dun laagje dat met de tijd zal slijten. Hierdoor kunnen je sieraden na verloop van tijd minder mooi worden. Dit kan o.a. komen door contact met bepaalde vloeistoffen, de zuurgraad van je huid of transpireren, hierdoor kunnen wij hierop geen garantie verlenen.

Om te zorgen dat het laagje goud mooi blijft, is het belangrijk dat je uitkijkt met water en andere vloeistoffen (parfum, crème, zweet enzovoorts) Als het sieraad met vloeistoffen in aanraking komt, kan het laagje goud er vanaf gaan slijten. Je houdt dan uiteindelijk een zilveren sieraad over.

Twijfel je? Neem dan gerust even contact met ons op.

Standaard garantie

Er zit 6 maanden garantie op je aankoop, is er binnen deze periode iets met je product aan de hand? Stuur ons een mailtje met een foto en je ordernummer.

De producten horen bij normaal gebruik niet kapot te gaan. Is er wel iets aan de hand binnen 6 maanden na aankoop? Dan kun je contact met ons opnemen. Neem dan alsjeblieft z.s.m. contact op door een mailtje te sturen naar: info@zenvya.com. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en een foto van het kapotte product. Dan kunnen we je het snelste verder helpen.
*Omdat edelstenen natuurlijk materiaal is, zit er geen garantie op de steen zelf. Uitsluitend op het sieraad.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen na info@zenvya.com of contact te nemen via onderstaand formulier. 

Contactformulier