Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar om alle bestellingen voor 23:00 uur geplaatst, dezelfde dag te versturen. Hierdoor is je bestelling in de meeste gevallen, zelfs de volgende dag in huis! Dit geldt voor alle leveringen in Nederland. Voor België zien we dat het op dit moment vaak een dag later is. 

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van Zenvya met je orderbevestiging. Het kan voorkomen dat je mail in je ongewenste mail, spam of reclame komt. Wanneer wij je bestelling ingepakt hebben en het aan DHL overgedragen is, krijg je een mail waar je Track & Trace code in staat. 

De producten worden meestal binnen 1 dag maar maximaal binnen 3 dagen na ontvangst van betaling verzonden (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes zoals rond de feestdagen). Zenvya verzendt altijd met Track & Trace code. Met de T&T code kunnen we altijd traceren waar je pakje is en helpen als er iets fout is gegaan. Zenvya is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door DHL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op: Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@zenvya.com, de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. 

Als je het op tijd doorgeeft, dan kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen. 

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaalt bij ons nooit verzendkosten, dus de verzendkosten zijn gratis! Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de bestelling de eerst volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.