Levering

  1. De meeste producten worden dezelfde dag ingepakt en verzonden, maar uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling, tenzij er sprake is van bijzondere omstandigheden, zoals drukke periodes rond Black Friday en de feestdagen. Laat gerust een notitie achter als u de bestelling snel nodig heeft of neem  even contact op met de klantenservice. 
  2. Handgemaakte producten, zoals onze 18 karaat gouden collectie en de 'Duurzame keuze items', hebben een levertijd van 40 dagen.
  3. Brievenbuspakjes worden gratis verzonden binnen Nederland.
  4. Zodra we je bestelling hebben verpakt en overgedragen aan DHL, ontvang je een e-mail met daarin je Track & Trace-code.
  5. (Houd er rekening mee dat e-mails van Zenvya bij Gmail soms in de SPAM- of ongewenste map kunnen belanden. Controleer deze map als je de e-mail niet hebt ontvangen.)
  6. Zenvya verstrekt altijd de Track & Trace-code, waarmee je de locatie van je pakketje kunt volgen. Als er iets misgaat, staan we klaar om te helpen.
  7. Houd er rekening mee dat Zenvya niet verantwoordelijk is voor eventuele vertragingen die worden veroorzaakt door DHL, zoals stakingen, drukke feestdagen of andere onvoorziene omstandigheden.

Wat zijn de verzendkosten?

  • Nederland, België & Duitsland: Gratis
  • Frankrijk, Engeland, Ierland, Polen, Italië en Oostenrijk € 5,90 (Gratis verzending boven de € 99)
  • Overig: € 11,90 (Gratis verzending boven de € 99)