Over ZENVYA®

Het verhaal achter Zenvya

Liefde voor de natuur, daar begon het mee bij Zenvya. De natuur heeft zoveel moois om ons heen, zo ook edelstenen. Met Zenvya willen we mensen inspireren en verliefd laten worden op de natuur, door het aanbieden van prachtige en natuurlijke edelstenen sieraden.

We maken graag mensen blij en dat doen we met edelstenen sieraden. Wij noemen het bewust edelstenen sieraden, omdat onze focus op de edelstenen ligt. Wij doen ons best om ieder Zenvya juweel te voorzien met een prachtige edelsteen.

Wees zeker met Zenvya

De gehele collectie van Zenvya is gemaakt met echte (half)edelstenen. Wij doen diverse onderzoeken om dit te kunnen garanderen. Ook zijn we aangesloten bij Waarborg Nederland, waar onze edelmetalen getest worden.

Het is een uitdagende zoektocht geweest, om de juiste producten te vinden, dat voldoet aan onze eisen. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat de producten met een goed gevoel gedragen kunnen worden. 

Daarom worden onze producten door mensen gemaakt, in veilige arbeidsomstandigheden en tegen goede prijzen. Deze mensen delen allemaal dezelfde passie met ons en dit is terug te voelen in de Zenvya sieraden. 

Wij geven terug aan de natuur

Zenvya wil mensen verassen met prachtige kwaliteit edelstenen sieraden en inspireren met de betekenis en de verhalen daarachter.

In de afgelopen jaren is het online winkelen enorm gegroeid en daar zijn wij ons ook bewust van. Dit is namelijk niet altijd positief voor de natuur. 

Wij proberen zoveel rekening te houden met de natuur. Dit doen we door het aanhouden van een duurzame voorraad, hergebruiken van materialen en het scheiden van afval. Daarnaast is ons marketingmateriaal zo bewust mogelijk gekozen, denk aan ECO-vriendelijke sieradendoosjes, voorzien van het FSC-Keurmerk, net zoals de visitekaartjes.

Daarnaast doneren we 10% van de winst aan Trees for All. Hiermee worden op een verantwoorde manier bomen gepland. Als je Zenvya sieraden koopt, geef je dus ook altijd een stukje terug. 

Ontdek de magie van edelstenen

Laat je inspireren en verassen met de sieraden van Zenvya. Ontdek hier de hele collectie.