Edelstenen sieraden met natuurlijke edelstenen

Edelstenen sieraden ontdek je bij Zenvya. Een edelsteen bestaat net als de mens uit een energetische trilling. Als je een edelsteen bij je draagt, zal de energetische trilling van de steen door je lichaam worden opgenomen, en ook zal jouw trilling worden overgenomen door de steen. Iedere edelsteensoort heeft haar eigen samenstelling en trilling. Daardoor heeft iedere edelsteen een eigen werking, denk bijvoorbeeld aan de spirituele werking van amethist of de beschermende steen labradoriet.

Bij Zenvya kun je uitsluitend terecht voor edelstenen sieraden, met natuurlijke stenen. Het Zenvya team is gepassioneerd over edelstenen en spiritualiteit, waardoor we betrokken zijn bij onze producten en jou de beste service kunnen bieden.

Edelstenen komen voort uit de natuur en de natuur is erg belangrijk voor ons. Om zo lang mogelijk te mogen genieten van de natuur, houden wij rekening met de natuur. Dit doen wij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo versturen we alle sieraden in ECO-doosjes, scheiden we ons afval en gebruiken we gerecycled papier voor ons marketing materiaal.

Disclaimer: Edelstenen zijn nooit ter vervanging van medicijnen of andere medische hulpmiddelen. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts of een specialist.

Verschillende edelstenen sieraden stijlen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende sieraden stijlen. Zoek je een sieraad in een elegante stijl? Bekijk dan eens de Elegance collectie. Kenmerkend aan de Elegance collectie is het subtiele ontwerp, waarbij bijna alle sieraden uit deze collectie in contact komen met het lichaam. Houd je meer van een opvallendere stijl? Bekijk dan de Romance of Glamour collectie. Vind je edelstenen het mooist in haar oorspronkelijke vorm? Bekijk dan hier de Rough Stones collectie.

Het verhaal achter Zenvya

Zenvya is per 8 april 2020 een officieel geregistreerd sieradenmerk in het Boip register, opericht door eigenaresse Pien.

‘’Tijdens mijn jeugd heb ik veel steun aan spiritualiteit en edelstenen gehad. Dit wil ik graag met de rest van de wereld delen. Omdat ik nooit mijn eigen draai kon vinden in een baan, ben ik in 2019 voor mezelf gestart. Ik ben begonnen met een spirituele webwinkel, waarin ik verschillende producten verkocht. Echter had ik van kinds af aan al de droom om ontwerpster te worden en merkte ik dat ik vooral de sieraden leuk vond, helemaal edelsteen sieraden. Daarom heb ik in 2020 de omslag gemaakt naar het merk Zenvya, waarbij uitsluitend edelsteen sieraden worden verkocht, in verschillende stijlen.’’

De collectie wordt iedere maand door Pien en het team uitgebreid, waarbij de feedback van onze klanten centraal staat. Onze visie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en op een positieve manier kennis te laten maken met edelstenen en spiritualiteit, in de vorm van sieraden, waarbij MVO een belangrijke kernwaarde is.