Heb je de bestelling ontvangen, maar is het toch niet naar wens? Op deze pagina kun je lezen wat er mogelijk is.

100% Tevredenheidsgarantie

Heb je de bestelling ontvangen en is er iets mee aan de hand? Of is het niet wat je had verwacht? Voel je dan niet bezwaard om dit te melden aan de klantenservice.

Wij vinden dit namelijk erg vervelend als je niet tevreden bent en lossen het graag voor je op. Je hebt namelijk bij Zenvya 100% tevredenheidsgarantie! Dit kan via info@zenvya.com of via het contactformulier

Omruilen

Omruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen vragen we je om een nieuwe order te plaatsen.

Retourneren

Wil je de bestelling retour doen? Dit is ook helemaal geen probleem. Na aankomst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren. 

Hoe werkt het?

  1. Download hier het retourformulier
  2. Doe het product in de originele verpakking samen met het retourformulier.
  3. De retourzending is voor eigen kosten en op eigen risico.
  4. Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit doen we als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt (in een doosje, en niet in een envelop) en met Track & Trace worden verzonden.
  5. Zodra de retourzending bij ons binnen is duurt het maximaal 10 werkdagen voordat deze is verwerkt en 5-7 dagen dat het geld terug op je rekening staat.
  6. Het is niet mogelijk om producten die je in de webshop hebt gekocht in de winkel te retourneren. Vice versa kun je producten die in de winkel zijn gekocht ook niet in de webshop retourneren.
  7. Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Tracé code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Bij het retourneren van 18 karaat gouden sieraden, raden we altijd aan om de zending aangetekend en verzekerd te versturen.

Je kunt het retourpakket van de webshop verzenden naar:

T.a.v. ZENVYA
Prinsenweide 2G
7317 BB Apeldoorn
(Geen bezoekadres)