Heb je de bestelling ontvangen, maar is het toch niet waar je naar op zoek was? Dat vinden wij jammer om te horen! Op deze pagina kun je lezen wat er mogelijk is.

Omruilen

Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen en kunnen begrijpen dat een steen soms anders uitvalt dan verwacht. Wil je liever een andere steen of is misschien de maat niet goed? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dit kan via info@zenvya.com of via het contactformulier

   Retourneren

   Wil je de bestelling retour doen? Dit is ook helemaal geen probleem. Na aankomst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om deze te retourneren.

   Let op: In verband met hygiëne kunnen oorbellen en piercings niet worden geretourneerd.

   Hoe werkt het?

   1. Download hier het retourformulier
   2. Doe het product in de originele verpakking. De pakbon en het kaartje dienen niet meegestuurd te worden. Alléén het product en het retourformulier.
   3. De retourzending is voor eigen kosten en op eigen risico.
   4. Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit doen we als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kunnen wij hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt (in een doosje, en niet in een envelop) en het liefst met Track & Trace worden verzonden.
   5. Zodra de retourzending bij ons binnen is duurt het +/- 3 dagen voordat deze is verwerkt en 7 dagen dat het geld terug op je rekening staat.

   Je kunt het retourpakket verzenden naar:

   T.a.v. ZENVYA
   Prinsenweide 2G
   7317 BB Apeldoorn
   (geen bezoekadres)

    Heb je nog vragen? We horen het graag!