Edelsteen voor rust in je hoofd

Edelsteen voor rust in je hoofd

Als je veel in je hoofd bezig bent, kun je de verbinding verliezen met je gevoel en het lichaam. Dit kan er vervolgens weer voor zorgen dat je bijvoorbeeld onrustig bent of kampt met lichamelijke klachten. In deze blog gaan we drie edelstenen bespreken, die kunnen helpen voor meer rust in je hoofd.

Houd er wel rekening mee dat de werking van edelstenen nooit wetenschappelijk is bewezen. Wij raden bij gezondheidsklachten altijd aan om een specialist of arts te raadplegen.

Verschillende adviezen over werking edelstenen

De afgelopen tijd merken we veel vragen krijgen, dat er verschillende adviezen binnen de werking van edelstenen wordt gegeven. Wij maken deze blogs op basis van meerdere bronnen en kijken ook altijd naar de werking van de betreffende edelsteen. Hierdoor kunnnen we een zo betrouwbaar mogelijk advies geven. 

Wel zijn we van mening dat de beste manier voor het kiezen van een edelsteen, het volgen van je gevoel is. Dit kan in het begin erg lastig zijn, maar we weten uit eigen ervaring, dat hoe meer je hiermee oefent, hoe makkelijker het wordt. 

Amethist

Amethist is één van de bekendste edelstenen. Het is een paarse steen, dat bekend staat om de kalmerende en beschermende werking. Amethist ondersteund om echt tot rust te komen en te ontspannen. 

Amethist is ook een zeer zuiverende steen en zuivert energie van jezelf en leert je om opnieuw naar jezel te kijken. Omdat amethist een beschermende werking heeft, helpt het ook om je af te sluiten voor negatieve energie, waardoor je ook meer rust kunt krijgen. Verder is amethist een zeer spirituele steen en helpt je om weer in verbinding te komen met je eigen en innerlijke wijsheid. Hierdoor wordt je geest weer één met je lichaam. 

Neem eens een kijkje bij de Zenvya Amethist collectie en ontdek de bijzondere werking van deze prachtige, paarse edelsteen. 

Bergkristal

Een andere hele bekende edelsteen is de bergkristal. Deze edelsteen is transparant van kleur en heeft een erg zuiverende werking, met een enorme positieve en zuivere energie. Soms kun je energie van negatieve dingen overnemen en bergkristal zorgt ervoor dat de overgenomen energie wordt gereinigd en je weer in je eigen energie komt. 

Deze heledere steen zuivert het lichaam en brengt je lichaam weer in balans, waardoor je meer rust in je hoofd kunt ervaren door deze edelsteen. Omdat bergkristal bekend staat om de zuiverende werking, voor een heldere geest, is dit zeker een steen om meer rust in je hoofd te krijgen. Voelt deze steen voor jou goed? Ontdek onze bergkristal collectie

Amazoniet

Amazoniet is een blauwe steen en verwijst naar de Amazone, de grootste rivier van Zuid-Amerika. Deze edelsteen helpt om het heft in eigen handen te nemen, waardoor je op een andere manier rust in je hoofd kunt krijgen. Onrust kan ook ontstaan doordat je niet weet wat je wilt en dan is deze steen een prachtige steen. Het ondersteunt de wilskracht en maakt je bewust van je potentïele groei.

Amazoniet helpt verder om vanuit verschillende oogpunten een probleem te bekijken, wat je helpt om met de juiste stappen uit een ongewenste situatie te komen. Bekijk hier de edelsteen in de webshop. 

 

Terug naar blog