Welke Edelsteen geeft Kracht?

Welke Edelsteen geeft Kracht?

Ben je op zoek naar een edelsteen voor kracht? In deze blog ga ik je vertellen welke edelsteen kracht kan geven. In principe heeft elke edelsteen haar eigen kracht en kun je ook een edelsteen uitkiezen op een werking, zoals tegen stress of depressie. Maar zoek je geestelijke, lichamelijke of spirituele kracht? Lees het dan in deze blog!

Werking van Edelstenen

Voordat ik je ga vertellen welke edelsteen je kunt gebruiken voor kracht, ga ik je kort uitleggen hoe edelstenen werken. Dit doe ik zodat je kunt begrijpen waarom voor elke klacht weer een andere edelsteen wordt geadviseerd.

Daarnaast kan ik begrijpen dat de zoektocht in edelstenen uitdagend is. Vaak vind je overal verschillende informatie over bijvoorbeeld de werking van stenen. Ik probeer zo helder mogelijk te zijn over de werking en de steen, wat ik doe op basis van mijn eigen ervaring. Al vanaf mijn pubertijd ben ik spiritueel bezig en zet ik edelstenen in, om mij prettiger of krachtiger te voelen. Omdat ik zo enthousiast was en ook nog ben, over de werking van edelstenen en de schoonheid daarvan, ben ik onder andere Zenvya begonnen. 

Ik zal nu per kracht vertellen welke edelsteen je kunt inzetten. Ik heb de edelstenen geselecteerd op basis van de werking en daarnaast welke beschikbaar zijn bij Zenvya. Houd er rekening mee dat de werking van edelstenen nooit wetenschappelijk is bewezen en dat je bij gezondheidsproblemen altijd een arts / specialist raadpleegt.

Edelsteen Geestelijke kracht

Wil je graag jouw geestelijke kracht versterken, waardoor je steviger in je schoenen komt te staan? Kies dan voor de edelsteen Larimar of Labradoriet. Hieronder zal ik kort vertellen wanneer je beter voor de ene of voor de andere kunt kiezen.

Larimar

Larimar wordt ook wel de steen van Atlantis genoemd. Als je kijkt naar het uiterlijk van deze steen, dan lijkt het net op de zeebodem met een prachtige blauwe kleur van de zee! Larimar zorgt ervoor dat je in jezelf gelooft om je grenzen te gaan verleggen. De steen helpt je bij zelfliefde, zelfvertrouwen en het inzicht te geven. 

De steen helpt om blokkades te doorbreken en te zorgen voor totale vrijheid van geest. Daarnaast helpt het ook om emoties zoals angst, woede en jaloezie lost te laten.

Labradoriet

Labradoriet blijft bij ons een favoriet! De steen is in iedere kijkhoek anders en heel geschikt voor mensen die gevoeliger zijn dan gemiddeld. 

Labradoriet zorgt ervoor dat je wordt beschermd tegen negatieve invloeden, waardoor je op een positieve manier kunt denken en minder negativiteit ervaart. De steen stimuleert creativiteit en helpt je om een idee verder uit te werken. De steen maakt contact met het onderbewuste

Lichamelijke kracht

Heb je lichamelijk gezien meer kracht nodig? Kies dan voor de prachtige rode steen carneool of rode granaat. 

Carneool

Als je op zoek bent naar Lichamelijke kracht, dan kan het zijn dat je niet goed geaard bent. Met de Carneool edelsteen zorg je ervoor dat je goed aardt en steviger in je schoenen komt te staan. Het is dus ook een fijne steen om te gaan aarden. De steen werkt opbeurend en maakt vrolijkers. De steen bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert ook de stofwisseling. Doordat het ook helpt voor een goede doorbloeding in het lichaam, is het een ideale steen voor lichamelijke kracht!

Granaat

Granaat zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt verbeterd. Daarnaast helpt het ook om het immuunsysteem te versterken en bevordert het de opname van vitamines en mineralen. Door dit alles is dit ook een zeer goede steen voor lichamelijke kracht. 

  Spirituele Kracht

  Ben je onderweg naar je spirituele pad en wil je graag een edelsteen, die je daarvoor spirituele kracht kan geven? Dan zijn de edelstenen Lapis Lazuli of Amethist een prachtige keuze. Laat me je uitleggen waarom.

  Lapis Lazulli

  Lapis Lazulli is een zeer spirituele steen en daaraan verbonden. De steen zorgt ervoor dat je derde oog open wordt gezet en brengt spirituele ontwikkeling en een zuivere communicatie.

  Amethist

  Amethist is vaak te herkennen aan de paarse kleur, dat in eerste instantie al een zeer spirituele kleur is. Maar dat is niet het belangrijkste. De steen zorgt ervoor dat spirituele energie wordt gezuiverd en de communicatie met hierboven beter doorkomt. Dit kristal vergroot het spirituele in je en is een zeer bekende steen. 

  Terug naar blog