Edeldsteen Sterrenbeeld Stier

Edeldsteen Sterrenbeeld Stier

Ben jij geboren tussen 21 april en 21 mei? Dan is jouw sterrenbeeld Stier. In deze blog gaan we je meer vertellen over welke edelstenen het beste passen bij het sterrenbeeld Stier. Zowel het karakter als de positieve en negatieve eigenschappen van Stier komen aan bod. Met deze blog helpen we je graag bij de keuze van een edelsteen voor het sterrenbeeld Stier. Welke edelsteen is het meest geschikt voor jou? 

Het karakter van Stier

Een Stier wil niets liever dan weten waar die aan toe is. Comfort en zekerheid is erg belangrijk voor dit sterrenbeeld. Risico nemen zit niet in hun aard. Ze zijn op zoek naar zowel financiële als emotionele zekerheid. Daarnaast is een stier down to earth, houden niet van veranderingen en hebben behoefte aan regelmaat en rust. Een stier staat stevig en vast. Daar tegenover staat dat ze trouw en goedhartig zijn. Ze houden van harmonie, zijn echte levensgenieters en genieten van de mooie dingen in het leven. Denk hierbij aan de liefde voor kunst, muziek, films, lekker eten en drinken.

Valkuilen en kernkwaliteiten Stier

Een Stier is praktisch, aards, artistiek en volhardend. De valkuilen zijn onder andere traag, kortzichtig en genotzuchtig. 

Edelsteen Stier

Er zijn verschillende edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Stier. Elke edelsteen sluit aan op een bepaalde situatie, karaktertrek of valkuil van Stier. Het is maar net waar je op dat moment behoefte aan hebt. De edelstenen voor het sterrenbeeld Stier zijn:

Wanneer kiezen voor Rozekwarts?

Behoefte bij wat ondersteuning van het gevoelsleven? Ga dan voor rozekwarts. Een stier is liefdevol, maar heeft soms moeite met het omgaan van hun emoties. Rozekwarts helpt hierbij. De steen helpt jouw wensen en verlangens weer in te zien. Daarnaast stimuleert rozekwarts om lief te zijn voor jezelf en jezelf iets te gunnen. De steen laat liefde stromen en stimuleert de creativiteit. Hierdoor zal de Stier niet snel vervallen in een saaie sleur. Rozekwarts is een goede keuze voor de nuchtere en praktische Stier.

Wanneer kiezen voor Tijgeroog?

Wil jij meer uit je comfortzone stappen? Ga dan voor tijgeroog. Een stier staat stevig, vast en komt niet snel in beweging. Het is erg gehecht aan de alledaagse routine en houdt niet van verandering. Tijgeroog geeft de drager het gevoel van daadkrachtigheid, dit zal ervoor zorgen de Stier sneller in beweging komt. De steen versterkt de opmerkzaamheid en oog voor detail. Daarnaast maakt tijgeroog leergierig. Dit is net het steuntje in de rug wat een Stier wel eens nodig heeft.

Wanneer kiezen voor Malachiet?

Wil jij meer rechtvaardiger zijn? Ga dan voor malachiet. De steen zal het logische en analytische denken versterken voor de Stier. De steen helpt onder andere bij het vinden van de juiste woordkeuze. Iets waar dit sterrenbeeld soms moeite mee heeft. Malachiet ondersteunt daarnaast de positieve eigenschappen van de Stier. Als een Stier boos is, kan deze ook écht boos zijn. Doordat de steen rechtvaardig maakt, zal de boosheid verzachten tijdens een conflict. Malachiet is jouw redder in nood!

Wanneer kiezen voor Granaat?

Behoefte aan meer groei? Ga dan voor granaat. De steen ondersteunt de sterke eigenschappen van dit sterrenbeeld en stimuleert groei. Daarnaast leert granaat jou door out of the box denken, buiten de comfortabele bubbel waar een Stier zo gehecht aan is. Het zal de positieve eigenschappen meer naar voren laten komen en versterken. Zo komt de Stier makkelijker vooruit en meer uit zijn schulp. Is dit dé steen voor jou?

Terug naar blog