Edelsteen Sterrenbeeld Weegschaal

Edelsteen voor het sterrenbeeld weegschaal

Ben jij geboren tussen 24 september en 23 oktober? Dan val je onder het sterrenbeeld Weegschaal. In deze blog vertellen we je graag meer over edelstenen die passen bij het sterrenbeeld weegschaal. Ontdek welke edelsteen het beste bij jou past!

Het karakter van Weegschaal

Weegschaal verbindt mensen. Het zijn dé teamplayers in de maatschappij. Een weegschaal heeft goede communicatieve vaardigheden, is een goede luisteraar, ze kunnen zich goed in een ander verplaatsen en zorgen voor gerechtigheid. Weegschaal staat symbool voor evenwicht en harmonieZe hebben daarnaast een goede smaak, zoeken oneindig naar schoonheid, zijn elegant en hebben charme. Met hun charme en empathie zijn het goede leiders. Daarentegen kunnen ze ook ijdel en besluiteloos zijn. Weegschalen vermijden confrontatie. Ze hechten juist veel waarde aan een goede sfeer. Ze zullen niet snel emoties uiten en boos worden, dit is lastig voor hun.

Valkuilen en kernkwaliteiten

Een Weegschaal is bemiddelend, onpartijdig en contactueel. De valkuilen zijn onder andere geen eigen mening hebben, te rationeel en allemansvriend. 

Edelsteen Weegschaal

Er zijn verschillende edelstenen die horen bij het sterrenbeeld Weegschaal. Elke edelsteen sluit aan op een bepaalde situatie, karaktertrek of valkuil van Weegschaal. Het is maar net wat je op dit moment behoefte aan hebt. De edelstenen voor het sterrenbeeld Weegschaal zijn: 

- Aquamarijn

- Rozekwarts

- Toermalijn 

Edelsteen kiezen voor Weegschaal

Wanneer kiezen voor aquamarijn?

Ben je op zoek naar een steen met een kalmerende werking? Ga in dat geval voor aquamarijn. De steen helpt de Weegschaal te focussen op zijn of haar doelen. Het maakt het hoofd helder en helpt bij het uiten van een eigen mening. Het stimuleert succes en maakt doelgerichtDe steen vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt eerlijk en tolerant te zijn. Hierdoor is het een goede steen om bij je te dragen wanneer je een conflict wilt uitpraten of een moeilijk gesprek aan moet gaan. Ideaal voor de Weegschaal.

Wanneer kiezen voor Rozekwarts?

Ben je op zoek naar een steen die liefde stimuleert? Ga in dat geval voor rozekwarts, de steen van de liefde. Een Weegschaal houdt namelijk van romantiek en liefde. Rozekwarts staat symbool voor het geven en ontvangen van liefde. Het opent het hart, maakt empathisch en zal je verzorgende instinct een boost geven. Een belangrijke steen voor dit sterrenbeeld.

Wanneer kiezen voor Toermalijn?

Ben je op zoek naar meer balans? Dan is Toermalijn de beste keuze. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam. Daarnaast verwijdert het negativiteit. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Een Weegschaal is goedgelovig en beïnvloedbaar. De steen heeft een beschermende werking, precies wat een Weegschaal soms nodig heeft. 

Tip: Ben je nieuwschierig welke edelsteen sieraden allemaal passen bij het Sterrenbeeld Weegschaal? Bekijk hier dan alle stenen voor Weegschaal!

Terug naar blog