Echt zilver & goud

Bij Zenvya verkopen we uitsluitend edelsteen sieraden gemaakt van echt zilver en goud. De zilveren sieraden bestaan uit 100% 925 Sterling Zilver en de gouden edelsteen sieraden zijn gemaakt van 100% 18 karaat goud.

Echtheidsgarantie van Zenvya

Om de echtheid van het zilver en goud in de edelstenen sieraden te waarborgen is Zenvya aangesloten bij Waarborg Nederland te Joure. Daarnaast zijn we een officieel geregistreerd merk in het BOIP register

Verkopers van zilveren sieraden boven de 8 gram en gouden sieraden boven de 1 gram zijn bij de wet verplicht om al deze sieraden te laten keuren bij bijvoorbeeld Waarborg Nederland. Bij Zenvya doen we dit uiteraard. Om de echtheid van het gehele assortiment te garanderen, doen we diverse testen / steekproeven bij sieraden onder dit gewicht.

Daarnaast werken we met 2 vaste productieteams, waarvan we zeker weten dat de kwaliteit / materialen echt en goed zijn.  Alle sieraden zijn overigens gestempeld met een gehalteteken.

Verder maken we alleen gebruik van natuurlijke (echte) edelstenen in de sieraden. Ook hier doen we diverse testen / onderzoek om de echtheid te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van de kleuren, structuur of lab-onderzoeken.

Heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op. 

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 uur. 

Raadpleeg eventueel de FAQ, voor de meest gestelde vragen.

E-mail: info@zenvya.com
Kvk: 74223828
Btw: NL002293139B27

Contactformulier

Contactformulier