Sterrenbeelden kunnen net zoals edelstenen inzicht geven in je karaktereigenschappen en hoe jij op bepaalde situaties reageert. Ieder sterrenbeeld heeft zijn eigen unieke kleur, kwaliteiten, motivaties, uitdagingen, behoeften en verlangens. Ook heeft ieder sterrenbeeld een bepaalde persoonlijkheid en zijn eigen unieke manier om naar de wereld te kijken. Edelstenen en sterrenbeelden zijn een prachtige combinatie en resoneren sterk met elkaar.

Hoe kies je een edelsteen?

Er zijn verschillende manieren op een edelsteen te kiezen. Denk hierbij aan een edelsteen kiezen op sterrenbeeld, chakra, geboortemaand of kleur. Ook kun je een steen kiezen op gevoel. In principe is er geen manier fout, als het voor jou maar goed voelt. 

Als je net begint met edelstenen, kan het lastig zijn om te kiezen op gevoel. Een edelsteen kiezen op basis van sterrenbeeld is dan een goed begin. Hieronder kun je per sterrenbeeld vinden, welke stenen daar het beste bij past. 

Heb je nog niet zoveel ervaring met edelstenen? Dan raden we je aan om met een kleine edelsteen, armband of hanger te starten. Je mag ons ook altijd even mailen.

Mail: info@zenvya.com
Facebook: @Zenvya

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Ram

21 maart t/m 20 april

Stier

21 april t/m 21 mei

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Kreeft

22 juni t/m 23 juli

Leeuw

24 juli t/m 23 augustus

Maagd

24 augustus t/m 23 september

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Boogschutter

23 november t/m 22 december