Edelstenen sieraden verkopen in jouw winkel? 

Wil je graag sieraden met echte edelstenen verkopen in jouw winkel? Kies dan voor Zenvya! Bij Zenvya verkopen we uitsluitend echte edelsteen sieraden. Kwaliteit en duurzaamheid staat voorop. De sieraden van Zenvya zijn zeer geliefd en een aanvulling voor jouw winkel. Wil jij het proberen?

Alle voordelen op een rij:

  • Echtheid gegarandeerd
  • Duurzame materialen
  • Kwaliteit sieraden
  • Gratis & Snelle levering

Inmiddels liggen we bij een aantal verkooppunten, waaronder Naturalis. Dit is het expertisecentrum voor edelstenen! Hier kun je alle verkooppunten bekijken

Alle sieraden worden geleverd in een ECO-vriendelijk sieradendoosje en wij doneren 10% van de winst aan Trees for All. Hier worden bomen voor geplant. Zo dragen wij ons steentje bij aan biodiversiteit en duurzaamheid. Verder zijn de sieraden 100% Zilver of Goud. Dit geven we per product aan. 

Edelstenen Sieraden Groothandel

Wil jij je aanmelden om Zenvya te verkopen in jouw winkel? Wij accepteren uitsluitend winkels, die passen bij Zenvya en een link hebben met edelstenen,  sieraden of fashion. Daarnaast werken we momenteel alleen samen met winkels, die ook een fysieke winkel hebben. Vul dit formulier in en mail die naar pien@zenvya.com. We geven binnen 48 uur een reactie of ook jij Zenvya mag verkopen!