Drie edelstenen voor rouw en verlies

Drie edelstenen voor rouw en verlies

Rouw is pijn die kan optreden na iedere vorm van scheiding, verandering of afscheid die iemand meemaakt. Rouw is de uitdrukking van de relatie met wat of wie je verloren hebt. Rouw is de achterkant van liefde en verstoort je leven. Rouw is een antwoord op een betekenisvol verlies. Het is belangrijk om te weten dat jouw verdriet er mag zijn, daarmee kan je het uiteindelijk een plekje geven. Je bent daarnaast niet alleen, iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met rouw en verdriet.

Al eeuwenlang worden edelstenen door de mensheid omarmd. Niet alleen vanwege hun prachtige uiterlijk, maar vooral vanwege de helende krachten en energieën, die deze stenen bij zich dragen. Een erg fijn hulpmiddel.

Ga je door een moeilijke periode van rouw en verlies en ben je op zoek naar de juiste edelsteen? Ontdek het in deze blog. Wij gaan je vertellen welke stenen hiervoor het meest geschikt zijn, die we tevens beschikbaar hebben in onze webshop.

EDELSTEEN VOOR ROUW EN VERLIES

Er zijn verschillende edelstenen die in periodes van rouw en verlies verzachting kunnen geven. We hebben een selectie gemaakt van drie edelstenen, die wij tevens beschikbaar hebben in onze online webshop als sieraad. Door een edelsteen sieraad te dragen, komt de steen in jouw energieveld en kan de edelsteen direct haar werking doen.

AMAZONIET

Amazoniet heeft een verzachtende werking bij allerlei verschillende gevoelens en extreme stemmingswisselingen, waaronder boosheid en verdriet tijdens het rouwproces. Amazoniet helpt het verwerkingsproces makkelijker te maken. De steen stimuleert om te handelen vanuit je hart. Dit zorgt ervoor dat je het verdriet een beter plekje kan geven en er makkelijker over kan praten.

ROZEKWARTS

Rozekwarts is bij uitstek dé steen van de liefde. Een prachtige zachtroze steen. De steen biedt troost in tijden van rouw en verlies. De steen heeft een liefdevolle en kalmerende werking en werkt in op het hartchakra. Een fijne en zachte steen voor heling en loslaten.

AMETHIST

Amethist is een prachtige paarse steen, deze biedt bescherming en geeft je het gevoel van veiligheid. Dit heb je nodig om je gevoelens toe te laten. De steen helpt je bij het accepteren van verdriet, dat het helemaal oké is en dat jouw verdriet er mag zijn. Het is juist goed om hier bij stil te staan, je emoties te doorvoelen om het zo een plekje te kunnen geven.

 

Welke steen moet ik kiezen voor rouw en verdriet?

Bij elke steen die je kiest zit je goed. Het is goed om te kijken wat past bij jouw situatie. Huil je veel van verdriet of last van spontane huilbuien? Dan is amethist de juiste keuze! Last van allerlei verschillende gevoelens en extreme stemmingswisselingen wat te herleiden is aan het rouwproces? Ga dan voor Amazoniet! Voel jij je zowel lichamelijk als geestelijk onrustig? Ga dan voor Rozekwarts!

 

Terug naar blog